DANSSCHOOL
BRASILIA
TEL.: 06-22750319
e-mail:
eurvinriviera@lhotmail.com
Postbus 73924, 
2507 AK Den Haag

 

 

 

 

Salsa

 

 

 

 

 

Lambada

 

 

Zouk

 

 

 

 

 

 

Samba

 

 

 

 

Tambu

 

 

Kaseko

 

 

 

Bolero

 

Merengue

SCHOOL VOOR MODERNE CARIBISCHE, AFRIKAANSE 
& LATIJNS-AMERIKAANSE DANSLESSEN
 

Regelmatig organiseren wij tropische feesten, discoparty´s met muziek uit de jaren ´70, ´80 en ´90 en dansdagen voor 40-plussers. Iedereen, met of zonder partner, is van harte welkom op deze bewegingsactiviteiten. Tijdens deze feesten en dansdagen worden er ook workshops voor beginners en gevorderden in de diverse dansstijlen georganiseerd Als u zich via ons emailadres eurvinriviera@hotmail.com of telefonisch 06.22.750.319 aanmeldt krijgt u bericht wanneer het volgende feest of dansdag zal zijn.

Speciale activiteiten

Workshop (ongeveer 60 minuten) tropische dansen en gezelligheid op bedrijfs,- school,- buurt,- personeels,- en vrijgezellenfeesten door zeer ervaren dansleraar en entertainer voor beginners en gevorderden.
  
Privélessen in diverse tropische dansen waaronder salsa, merengue, brazilliaanse- en afrikaanse dansen. De lessen kunnen aan huis maar ook op ieder ander gewenste locatie gegeven worden.

Ons adres staat linksboven op deze pagina.

 

CURSUSSEN VAN BEGINNERSNIVEAU TOT EN MET DOCENTENOPLEIDINGEN

Cursusplaatsen:
Rotterdam, Den Haag, Leiden, Schiedam, Zoetermeer, Delft, Utrecht, Capelle, Westland, en verder naar wens op iedere LOCATIE en ieder TIJDSTIP.

Danslessen in:

bullet

Salsa-Latina - Spaanse Antillen

bullet

Merengue- Santo Domingo

bullet

Samba & Lambada- Brasil

bullet

Son-Montuno & Guaguanco - Cuba

bullet

Bolero en Salsa como Antilliana

bullet

Kaseko(Afro), Baithak Gana(Hindi) en Djaran Kepang (Indonesië) uit Suriname

bullet

Dansen uit Afrika, o.a. Ghana en Zaïre

Cursussen voor:

bullet

beginners

bullet

(ver)gevorderden

bullet

docentenopleiding

Opleiding tot DANSLERAAR Salsa & Afrikaanse dansen

Zowel theorie als praktijk. De opleiding is ook toegankelijk voor gevorderden of docenten ballet, aerobics en andere bewegingsvormen.

Wie geven er les bij BRASILIA?

Brasilia stelt hoge eisen aan haar docenten. Zij moeten èn goed kunnen dansen èn goed les kunnen geven. Enthousiasme, ervaring en goede contactuele eigenschappen zijn hierbij van groot belang.

Docenten:

Leon Shiwanda

Dansleraar en choreograaf. Heeft een Latijns-Amerikaanse, Europese en Afrikaanse dansachtergrond. De wortels van zijn dansstijl moeten gezocht worden in jazzballet en diverse Afrikaanse dansvormen. Op Latin-gebied heeft hij zijn dansvorming genoten bij de bekende Cubaans-Amerikaanse dansgrootmeester Enrico Emilio Sanchez.

Gastdocenten

In voorkomende gevallen maakt Brasilia gebruik van goed opgeleide en ervaren gastdocenten die iets extra's kunnen toevoegen aan het cursusaanbod van de dansschool.

Overige activiteitenprogramma's

bullet

Snelcursussen en speciale gezellige workshops op school-, bedrijfs-, verjaardags-, vrijgezellen- en personeelsfeesten; presentatie, invulling, tijdstip, locatie, naar wens! Ook voor privé-lessen.

bullet

Dansworkshops en Masterclasses Cubaanse dansen: El Son, Zapateo, Rumba-Guaguanco, Salsa

bullet

Caribische en Latijns-Amerikaanse dansen voor Senioren (50+) o.a. Antilliaanse Wals en Bolero

bullet

Dansworkshops en Masterclasses Braziliaanse dansen: Lambada, Samba, Gaffiera, Samba-Reggae

bullet

Op verzoek geven wij, naast de reguliere lessen, spoedcursussen, privé-lessen of -cursussen en extra lessen op elke locatie in Nederland.

Directie

Directeur van Brasilia is Drs. L.A. Callender bc. Hij is wetenschappelijk onderzoeker op de terreinen Onderwijs en Arbeidsmarkt en oud-directeur van het Nederlands Instituut voor Strategische Etnische Studies geweest. Hij is liefhebber van muziek en dans uit het Caribische gebied en Latijns-Amerika. Tot zijn takenpakket behoren: management, PR en marketing.

Copyright 2007 Steigan All rights reserved